Izvor: BSC Happy
11.05.2024 u 20:50
1

VEČERAS U AKTUELNOSTIMA NAŠI GOSTI ANALIZIRAJU NAPREDAK RUSKE VOJSKE U OBLASTI HARKOVA DOK SE SVE VIŠE UKRAJINACA PREDAJE: Zelenski lucidno daje izjave za koje čak i Zapad zna da nisu ni blizu istine!

Večeras u emisiji "Aktuelnosti" vruće teme! Stanje na frontu, od detalja do detalja, geopolitička situacija, stručnjaci iz oblasti politikologije, istorije, ekonomije, ratovanja i vojne tehnike, ali i drugih oblasti, samo na Happy televiziji od 19.50.

 – Zašto Rusi jurišaju na Harkov i kakva se zamka sprema Ukrajincima?

 – Da li je zaista šef bezbednosti Vladimira Zelenskog smenjen zbog mogućeg atentata na predsednika? – 

 – Ko preporučuje Donaldu Trampu novinara Takera Karlsona za desnu ruku, dok on iznosi podatke o američkim biolaboratorijama širom sveta? – 

Aktuelnosti! Milionski auditorijum zna!

Rusi napreduju u Hrakovskoj oblasti. Ukrajinska vojska beži sa položaja a Ruski dronovi seju strah jer su udari udvostručeni. Ruska vojska se priprema za nove napade. Ruski dronovi su savremeni i koriste veštačku inteligenciju za napade.

Gosti večerašnje emisije su:

Slobodan Stojičević, ekspert za informacioni rat: Očito je da Zelenski gubi kontakt sa realnošću. Ako vidite ugao kamere, njega ne snima profesionalac , on stoji višlje od kamere znači on sam nešto radi. On se sam ne odnosi kao predsednik u ovom obraćanju.

Branislav Ristivojević, prof.dr: Ne vidim zašto ne bi moglo više ciljeva u isto vreme. Činjenica je da je Ukrajinska vojska više od godinu dana bombardovala civilne ciljeve što je prelilo čašu. Sekundarni ili tercijalni cilj je da se stvori tampon zona kako bi Ukrajince onemogućili da sa jednostavnim sredstvima bombarduju civilne ciljeve. Već sad prodor Ruske vojske ih je onemogućio da koriste običnu artiljeriju.

Stevica Karapandžić, pukovnik: Dejstva taktičkog nivoa koja se uklapaju u korpus svih dejstava na Ukrajinskom frontu. Taktički uspesi za koje su se Rusi pripremali već više od godinu dana za napad i operaciju strategijskog nivoa. U svakoj etapi imamo po jednu ili dve napadne operacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VEČERAS U AKTUELNOSTIMA NAŠI GOSTI ANALIZIRAJU NAPREDAK RUSKE VOJSKE U OBLASTI HARKOVA DOK SE SVE VIŠE UKRAJINACA PREDAJE: Zelenski lucidno daje izjave za koje čak i Zapad zna da nisu ni blizu istine!”

  1. Umesto atomske bombe meni se čini da će neko srediti Internet , njega možda jedno vreme, a možda i duže, neće biti , da se mi na vreme pripremimo za tako nešto ne bi bilo naodmet a što se tiče laboratorija i zadataka koje Amerikanci finansiraju , možda ima i kod nas nečega u vidu najsitnijih mikro, mikro, „kuiglica „od plastike na kojoj bi , na svakoj, bio stavljen po neki ili virus ili bakterija , najbolje bi bilo da im naši ne rade takve stvari, ma koliko novca dobili , jer ne znaju za šta će oni to koristiti .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter