Izvor: BSC Happy
27.04.2024 u 20:11
0

„AKTUELNOSTI“ OTKRIVAJU SVE O RUSKIM UDARIMA: „ZELENSKI LINIJA“ se ruši kao kula od karata – EVO ŠTA JE RUSKA TAKTIKA

Aktuelnosti – 796. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 204. dan RATA U IZRAELU

Andrej Mlakar kaže da se ukrajinska odbrambena linija ruši 

– Svi smo očekivali opkoljavanje i stvaranje obruča oko njih. Rusi su se odlučili na drugu taktiku. Ne možemo da kažemo da je ovo što sada rade ofanziva. Ono što njima nedostaje jesu trupe koje bi branile granicu sa Belorusijom. Ukrajini nedostaje municije, bojeve tehnike, nezavidna im je situacija – istakao je Mlakar.

Igor Ivanović smatra da je antizapadne sile čuvaju civile

– Jako je bitno da civilno stanovništvo bude netaknuto. Namera ruska vojske je da to i ostvari. Iran ima pravo da odgovori Izraelu i to je njegovo pravo. Zato je gađao izdvojeno vojnu bazu izvan civilnih naselja. To je bio prvi pravi udar na izraelsku teritoriju od kad ta država postoji – kaže Ivanović.

Branislav Ristivojević kaže da je dobar deo ukrajinskog korpusa stanovništva u stvari ruski

– 2014. rusko jezičko stanovništvo je činilo ukrajinsku državu. Veliki je broj stanovnika koji i danas govore da su Rusi, iako su i dalje pod kontrolom Kijeva. Sam Zelenski je govorio ruski, pa je počeo da uči ukrajinski – zaključuje Ristivojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter