Izvor: BSC HAPPY
04.05.2024 u 21:03
4

AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Ukrajinci se boje da ako padne Časov jar, da Rusi kreću na sever prema njihovim grupacijama!

NATO potcenjuje sposobnost Rusije da se prilagodi sankcijama!

Oborene četiri rakete „atakams“ iznad Krima!

Dramaturg Božidar Zečević ističe da su parade deo ruske, ratne, vojne tradicije.

– One su se održavale u ratno vreme. Staljin je jednu takvu paradu održao pred samim nosom Nemcima koji su bili na nekoliko desetine kilometara od Moskve. Narod je došao u velikim masama kako bi pokazao da taj ratni i vojnički duh Rusije nikada neće moći da se slomi čak ni u slučaju kada je Rusija u ratu… – kaže dramaturg Božidar Zečević

Centar za mir i toleranciju Zoran Anđelković kaže da su u Iraku ubili 264. 000 ljudi i da je za njih to pobeda.

– Prodali su oružje, uništili su jednu zemlju i za njih je to u redu. U litvaniji ima mnogo Rusa, ti Rusi ni do dana današnjeg nisu priznati kao narod ni u Estoniji niti u bilo koje tri države Bivšeg Sovjetskog saveza… Čak im prete ukidanjem crkve… ističe Zoran Anđelković

Naučni savetnik u Institutu za međunarodnu politiku i privredu Dragan Petrović ističe da je Časov jar nastavak borbe posle pada druge utvrđene linije na Donbasu.

– Ruske snage su pre nekoliko sedmica došle do Časovog jara i naši gledaoci su verovatno dobro čuli da su Rusi ušli u u istočna predgrađa Časovog jara… Ukrajinci su dovela izvesna pojačanja i uspeli su da odbace Ruse iz frontalnog dela… kaže naučni savetnik u Institutu za međunarodnu politiku i privredu Dragan Petrović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Ukrajinci se boje da ako padne Časov jar, da Rusi kreću na sever prema njihovim grupacijama!”

  1. Moze li neko da objasni.
    Kako Zelenski prima na sred trga u Kijevu delegacije iz EU i Usa a rat je. Kako je to moguce da dozvoljavaju a isti ti koji dolaze, salju oruzje Ukrajincima da ubijaju Ruse.?
    Gde je tu logika

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada se toliko približe Rusima i izazovu Ruse na ono što se , ako se ovako nastavi , jednostavno i logično mora desiti, pitanje ce biti ili oni ili Rusi a Rusi ne izazivaju nikoga već se brane i to se brane da postoje , ne tek onako , očigledno je da se tako nešto sprema prema Rusima, mržnja je ogromna od strane uzavrelih glava Zapadanih država ali ne svih najviše Engleske , Amerike , Duboke države , važno je samo da Rusi ne mrljave već šta treba da urade urade sve odjednom . ………………..
    Kada bolje čovek razmisli možda ta Duboka država održava Ameriku i Englesku da uopšte funkcionišu kao države . Da imam pare u Švajcarskoj banci povukla bi ih sa te bankarske destinacije , država, Švakcarska, koja je najveća kasica na svetu ne sme se prikloniti nikome ona mora biti neutralna a ovako znači da je i ona pod Dubokom državom i zašto bi štedišre pomagale Duboku državu . Samim njenim priklonajvanjem na jednu stranu nije dobro za štediše , ne piše im se dobro .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter