Izvor: Alo
17.05.2024 u 18:58
0

JOŠ JEDAN ATENTAT! Lusero Lopez Maza i još pet osoba ubijeno na predizbornom skupu

Kandidat za gradonačelnika u Meksiku je ubijen u pucnjavi na predizbornom skupu

Kandidat za gradonačelnika, Lusero Lopez Maza i još pet osoba, od kojih jedna mlađa devojka, ubijeni su u pucnjavi na predizbornom skupu u gradu La Konkordija u južnomeksičkoj državi Čijapas, preneo je AP.

Pored toga, ranjene su i dve osobe.

“Sukob je izbio između naoružanih civila tokom političkog skupa“, saopšteno je iz kancelarije tužioca.

Kako je saopšteno, nije poznato da li je Lopez Maza bio meta napada, pošto su pucnjave na ulici česta pojava u toj oblasti.

„ZAPAD MORA DA SHVATI“ Mask digao uzbunu zbog posete Putina Kini

Čijapas je u blizini granice sa Gvatemalom, i glavna je ruta za krijumčarenje droge i migranata, a dva glavna meksička narko kartela bore se za kontrolu nad tim područjem.

Ranije ove sedmice 11 ljudi je ubijeno u masovnoj pucnjavi u selu u gradu Čikomuselo, na nekoliko desetina kilometara udaljenosti od La Konkordije, prenosi Tanjug.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter