Izvor: Kurir
17.05.2024 u 18:21
0

MAJKA MONSTRUM! Bebi od deset meseci naudila zbog NJEGA!

Tinejdžerka je navodno poslala fotografiju na kojoj se čini da gazi po glavi svoje 10-mesečne bebe jer je mislila da će na taj način da povrati svog bivšeg.

Alicia Brea, (18) iz Holivuda na Floridi, uhapšena je i optužena za okrutnost prema deci bez nanošenja teških telesnih povreda nakon što je poslala sliku ocu deteta.

Takođe je sliku poslala prijateljici, koja je bila toliko uznemirena da je prijavila da njena prijateljica „gazi“ svoju bebu, navodi se u izjavi.

„Brea je izjavila da je uznemirena zbog oca svoje bebe i poslala mu je sliku na kojoj desnom nogom stoji na bebinoj glavi da vidi da li će joj se bebin otac vratiti“, napisali su poslanici okruga Brovard u izjavi pod zakletvom.

KINI JE DOSTA AMERIČKIH GLUPOSTI! ODGOVORNOST ZA RAT JE NA NJIMA: Amerika kriva za nastanak ukrajinske krize

„Ona je izjavila da su ona i bebin otac raskinuli ranije u toku dana i da je ona bila veoma uznemirena.“

Beba nije imala vidljive povrede

Od Bree je zatraženo da potpiše formular za pristanak kako bi se omogućilo odgovornim osobama da prođu kroz njen telefon i pročitaju njene poruke – gde su navodno pronašli sliku Bree koja drži nogu na licu svog deteta, prema izjavi pod zakletvom.

Vlasti su kasnije saopštile da je optužena tvrdila da je poslala i više slika nepovređenog deteta ocu – kako bi dokazala da „nikada ne bi povredila bebu“.

Čini se da beba nije imala vidljive povrede, istakli su službenici.

Služba za zaštitu dece je pozvana pošto je Brea uhapšena i prebačena u zatvor okruga Brovard.

Kasnije je puštena uz kauciju od 20.000 dolara i naređeno joj je da nosi GPS monitor i da nema nikakav kontakt sa detetom, navodi VPLG .

Mami tinejdžerki je takođe naloženo da prođe procenu mentalnog zdravlja u roku od 10 dana i da se pridržava preporuka koje je dao lekar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter