Izvor: ALO
17.05.2024 u 13:12
0

„ZAPAD MORA DA SHVATI“ Mask digao uzbunu zbog posete Putina Kini

Američki milijarder Ilon Mask se na društvenoj mreži "Iks" saglasio sa mišljenjem da je neophodno da Zapad shvati da poseta ruskog predsednika Vladimira Putina Kini svedoči o stvaranju novog saveza.

Američki milijarder Ilon Mask se na društvenoj mreži „Iks“ saglasio sa mišljenjem da je neophodno da Zapad shvati da poseta ruskog predsednika Vladimira Putina Kini svedoči o stvaranju novog saveza.

ZAPADNA TEHNIKA PADA NA ISTOKU: F-16 će proći isto kao tenkovi ‘leopard’, ‘abrams’ i OSTALI
– Sjedinjene Američke Države ih guraju da stvore savez – napisao je Mask.

Mask je ovako odreagovao na objavu na društvenoj mreži Iks gde je pisalo da pred očima Zapada odigrava formiranje ose Kina-Rusija-Iran-Severna Koreja.

Predsednici Rusije i Kine su nakon pregovora u Pekingu usvojili zajedničku izjavu o produbljivanju odnosa sveobuhvatnog partnerstva i strateške saradnje.

Ruski predsednik od 16-17. maja boravi u državnoj poseti Kini.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter