Izvor:
09.05.2024 u 22:20
0

VIŠE OD MVP: NBA liga se oglasila zbog Jokića: „To je za priču“

Jokić je osvojio ovo laskavo priznanje u tri navrata u poslednje četiri godine, a Srbin je do MVP priznanja došao ubedljivom pobedom na glasanju.

Čak 79 glasova je imao za prvo mesto, naspram 15 za Šej Gildužs-Aleksandera i četiri za Luku Dončića, što je ukupno 926 poena, naspram 640 prve zvezde Oklahome i 566 za slovenačkog reprezentativca.

Mišeljenja su i ovaj put podeljenje o tome da li je momak iz Sombora zasluženo ili ne proglašen za najboljeg igrača u najjačoj ligi sveta, a NBA liga oglasila se na društvenim mrežama, gde je istaknut Nikolin putu do treće MVP titule.

„Došao je iz Srbije kao 41. pik Denvera i doneo im prvu šampionsku titulu u istoriji franšize. Put Nikole Jokića do tri priznanja za najkorisnijeg igrača je za priču“, napisala je NBA liga i potom je nabrojala sve uspehe Nikole Jokića u dosadašnjem delu karijere u najjačoj ligi sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter