Izvor: K1
20.05.2024 u 18:23
0

ZATVORENO ŠEST FILIJALA: TEROR SE NASTAVLJA! Evo kako su policajci MALTRETIRALI SRBE na KiM

Tzv. kosovska policija zatvorila šest filijala Poštanske štedionice na severu KiM

Šest jedinica Poštanske štedionice u četiri opštine na severu KiM zatvorila je danas tzv. kosovska policija, na osnovu izveštaja “institucija za finansijski monitoring“.

– Kosovska policija, posle izveštaja institucija za finansijski monitoring, kao što su Finansijska obaveštajna jedinica i Centralna banka Kosova, zajedno sa Poreskom upravom Kosova, na osnovu ovlašćenja nadležnog tužioca, sprovodi policijsku akciju u tzv. Trezoru banke Poštanske štedionice i još pet filijala iste, koje su na ovom području Republike Kosovo radile nelegalno – navedeno je u saopštenju tzv. kosovske policije na Facebook.

Kako se navodi, akcija je “prošla bez problema“ a svrha operacije je “upostavljenje reda i zakonitosti“.

Ranije danas pripadnici tzv. kosovske policije sa puškama i pancirima upali su u ekspoziture Poštanske štedionice u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Zubinom potoku i Leposaviću, dok su građani pokušavali da podignu penziju, socijalnu pomoć i druga novačna sredstva, javio je dopisnik Tanjuga sa KiM.

Policija je takođe upala i u zgradu Uprave za trezor u Kosovskoj Mitrovici.

Kada su pripadnici policije ušli u zgrade, stranke koje su se nalazile u prostorijama štedionice su izbačene iz zgrade, dok su radnici zadržani, a ispred sve četiri ekspoziture nalaze se pripadnici policije naoružani dugim cevima.

Pored toga, pripadnici specijalnih jedinica raspoređeni su na više punktova u ulicama koje vode prema bankama. U blizini Poštanske štedionice u Zvečanu nalaze se i policajci Euleksa, kao i jedno vozilo grčkog Kfora

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter