Izvor: bsc happy
28.04.2024 u 15:50
1

EMISIJA“ POSLE RUČKA“ VAM DANAS DONOSI TEMU: Veze sa poznatima i kakve benificije nosi veza sa nekim ko je javna ličnost!

Naša poznata glumica, Eva Ras je bila gost i podelila svoje iskustvo na tu temu.

Eva Ras: Svi moji muževi su bili stariji od mene što znači da su oni lovili mene a ne ja njih ali to je bilo takvo vreme. U moje vreme je sve bilo drugačije nego sad, nisam mogla da budem sa nekim mlađim jer to ne bi bilo primereno, pričala bi čaršija. Vi ste žrtva vremena u kojem se rodite i kad vam od malena govore nee nee vi naučite da ne. Mlađi brat od moje školske drugarice se zaljubio u mene i oni su me izbacili iz kuće jer nisam odgovorila na to. Na Pulskom festivalu sam izazvala masovnu histeriju. Kad bi me neko pozvai na ples ja bi mu lupila šamar, bila sam čist kreten.

Zoran Dašič Daca: Da bi funkcionisala veza mora da bude obostrano poverenje. Jedno drugo da podržavaju u kvalitetima , svi mi imamo mane, budeš malo tolerantniji i jedino tako nešto. Podrazumeva se emotivna veza to je osnova.

Hasan Dudič: Sve je isto, bila poznata ili ne poznata, mediji vole da znaju sve ali isto se pojaviš, slikaju te i tako. Nikad mi to nije uticalo na vezu da budem realan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA“ POSLE RUČKA“ VAM DANAS DONOSI TEMU: Veze sa poznatima i kakve benificije nosi veza sa nekim ko je javna ličnost!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter