Izvor: Alo
13.05.2024 u 14:33
3

„DOGOVORILI SMO UNAPREĐENJE BILATERALNIH ODNOSA“: Vučić se sastao sa Ukrajinskim ministrom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu

– Veoma dobar i korektan razgovor sa ministrom spoljnih poslova Ukrajine dmytro_kuleba. Razmotrili smo i dogovorili unapređenje bilateralnih odnosa, sa posebnom željom da uskoro organizujemo ekonomski forum izmedju privrednika dveju zemalja. Takođe, ambasador Srbije, u kratkom periodu, vratiće se na svoju dužnost u Kijev. Razgovarali smo i o evropskom putu obeju zemalja i nasušnoj potrebi uspostavljanja mira. Ministru Kulebi sam ukazao i na probleme sa kojima se Srbija suočava, posebno na međunarodnom planu – napisao je predsednik na Instagramu.

„PRIDAJEM VELIKI ZNAČAJ RAZVOJU KINESKO-SRPSKIH ODNOSA“: Pokazali ste čvrstu posvećenost samostalnosti i samoosnaživanju Srbije

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas prima prvu damu Ukrajine Olenu Zelensku.

A ranije danas Vučić je primio pismo zahvalnosti predsednika Kine Si Đinpinga na toplom i prijateljskom prijemu tokom posete Srbiji u kome se ističe da su dve zemlje proglasile izgradnju zajednice sa zajedničkom budućnošću u novoj eri, čime su bilateralni odnosi podignuti na novi istorijski nivo što će, kako je poručio, „ubrizgavati novi snažan podsticaj večnom prijateljstvu, uzajamnom podržavanju i bliskoj saradnji Kine i Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„DOGOVORILI SMO UNAPREĐENJE BILATERALNIH ODNOSA“: Vučić se sastao sa Ukrajinskim ministrom”

  1. Taj Vučić će izgubit sve glasove !!!! Još mu fali Zelenski i Natanjahu…Poseta mu je i kurta i murta,,,, Čuj Elenu ???? Tamara ju vucara po Bg..!!!! Kulebu ???? HOĆE IZGLEDA VUČIĆ DA NAS PUTIN SRAVNI SA ZEMLJOM !!! NAROD NIJE ZA TE I TAKVE POSETE !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Što bih ja volela da Zelenski ostvari sve ono što je pričao i predizbornoj kampanji zbog čega je i bio izabran i da bude takav čovek , možda je on oterao naciste u smrt, možda je on očistio Ukrajinu, možda je on razoružao tzv Zapadni svet, možda je on isterao na čistac i razgolitio njihovu politiku nekih nazovi lidera tzv Zapadnog sveta, da li maštam ! Verovatno takav Zelenski ne bi gadjao zgrade u kojima žive Rusi , ne bi gadjao Krimski most , ne bi se ljubio sa Bajdenom … ne bi ……ne bi ………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter