Izvor:
21.09.2016 u 20:14
0

SAM SEBI DAO TITULU: Znate li koji bivši učesnik je „KRALJ PAROVA“? (FOTO)

Počela je 53. Župska berba! Ova privredno-turistička manifestacija održava se svakog septembra od 1963. godine u Aleksandrovcu. Tih dana umesto vode na fontani vina u centru grada teče crveno župsko vino, kao simbol ljudskog rađanja i trajanja. Gostoprimljivi domaćini raduju se brojnim turistima koji dolaze, a vrata svoje kafane otvorio je i bivši stanar najluksuznije zemunske vile Dejan Vuletić Bumbar. On nam se već požalio na to da strahuje kako će izdržati da i ove godine radi danima 24 časa bez prestanka, a više o tome možete pročitati OVDE.

Na Bumbarovom Fejsbuk profilu, kao i na njegovim fan stranicama, ceo dan niču fotografije sa čuvene Berbe, a na jednoj od njih vidi se i nešto veoma zanimljivo. Naime, Bumbar se samoproglasio za KRALJA PAROVA!

Pogledajte i sami.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Facebook/dejan.vuletic.984

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter