Izvor: Kurir.rs
22.06.2020 u 14:42
0

OSTOJIĆ I DRINČIĆ: Teren će pokazati ko je bolji

Fudbaleri Partizana i Vojvodine, Bojan Ostojić i Nikola Drinčić rekli su da se nadaju pobedi i trofeju pobednika Kupa Srbije.

– Ne volim da pre utakmice pričam o tome ko je bolji, ko je favorit. Jedino merilo je da se izadje na teren i pokaže ko je bolji. Ovo su dve najbolje ekipe koje su se borile za trofej i svesni smo koliko nam znači Kup, i nama i Vojvodini –  rekao je Ostojić na zajedničkoj konferenciji za novinare dva kluba.

Partizan i Vojvodina će u sredu igrati finale Kupa Srbije u fudbalu.

Dve ekipe su se nedavno sastale u prvenstvu, a Vojvodina je pobedila na stadionu Partizana.

Utakmica je bila puna tenzija, a posle nje je usledio sukob na terenu.

Ostojić nije bio u timu, ali je kazao da je gledao sa tribina.

PROČITAJTE I OVO

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV REPREZENTATIVCA SRBIJE: Kuzmiću preti do osam godina zatvora

JOŠ JEDAN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA: Žena prevezena na reanimaciju

– Kada je ispala frka, nisam video šta se desilo. To je pokazatelj kolika je želja da se pobede Partizan ili Vojvodina. Biće dobra utakmica, sigurno, a pobediće bolji –  kazao je Ostojić.

On je ocenio da Vojvodina ima mnogo dobrih igrača.

– Vojvodina ima mnogo dobrih igrača, Drinčić, Čović, Bojić… Da ne nabrajam. Ozbiljna su ekipa, to su pokazali u prethodnom kolu. Spoj su mladosti i iskustva –  rekao je štoper crno-belih.

Ostojić je istakao da se nada da će navijači Partizana doći u velikom broju na finale u Nišu i da očekuje punu podršku.

Nikola Drinčić je rekao da želi da podigne trofej.

– Voleo bih da moj tim pobedi i da podignemo trofej. Za nas je svaka utakmica bitna, pogotovo kada igrate protiv tako velikog protivnika. Svaka pobeda se piše –  rekao je Drinčić.

On je naveo da je sasvim normalno to što se dešavalo na terenu u poslednjoj utakmici Partizana i Vojvodine.

– Igramo čvrst fudbal, kao i Partizan, i mislim da je sasvim normalno to što se dešavalo na terenu. Varnice posle utakmice… Postoji neki rivalitet, i to je na neki način normalno –  kazao je fudbaler novosadskog kluba.

Nekadašnji vezni igrač Partizana, a sada Vojvodine je istakao želju za trofejom.

– Gde god sam igrao, uvek sam davao 100 odsto. Tako će biti i sada. Iskreno više volim da podignem pehar, nego da Partizan pobedi, što je i normalno –  rekao je Drinčić.

Finale Kupa Srbije igraće se u sredu od 19.00 na stadionu Čair u Nišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter