Izvor:
16.04.2017 u 19:14
0

Oglasila se Severna Koreja: IMAMO PRAVO DA LANSIRAMO RAKETE KAD GOD TO NAŠ LIDER ODLUČI!

Povodom jutrošnjeg lansiranja rakete, koje je prošlo gotovo bez ikakvog komentara iz Bele Kuće, oglasio se visoki zvaničnik Pjong Janga, zadužen za spoljne poslove. Bilo je pitanje u vezi sa tvrdnjama našeg nedavnog lansiranje, ali zvanično nije objavljeno. To je normalan proces u toku poboljšanje sposobnosti nuklearnih odbrambenih snaga naše zemlje, ne postoji ništa iznenađujuće u tome. Takve stvari se ne mora objavljena u štampi ", saopštilo je ministarstvo je zamenik šefa Evropske odeljenja i dodao:
Kim Džong Un u novogodišnjem govoru ukazao je da priprema test lansiranja balističkih raketa, i mi smo u više navrata najavili da u bilo kom trenutku kada naš vođa Kim Džong Un odluči, možemo da preduzmemo mere za poboljšanje nuklearnih oružanih snaga. To su mere samoodbrane naše zemlje i napori da se osigura mir i bezbednost na Korejskom poluostrvu. To su legitimna prava jedne suverene države ", rekao je severnokorejski zvaničnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter