Izvor:
26.05.2017 u 00:26
0

DALILA SE U SVE MEŠA: Ništa od svadbe, Anamarija i Tihomir RASKINULI zbog Mujićeve!

Anamarija Džambasov i Tihomir Filipović verili su se pre četiri dana u vili "Parova", međutim izgleda da od svadbe nema ništa pošto su večeras raskinuli!

Iako se ne zna razlog njihove svađe, Tihomir je izneo da je bio u izolaciji zbog Anamarije koja ga je, kako tvrdi, lažno optužila, ali i razočarala jer s epomirila sa Dalilom Mujić.

Hvala mojoj verenici na 12 sati izolacije. Vidim da su Anamarija i Dalila ponovo drugarice i da sam izigran. I moji drugari su izigrani zbog majica. A te priče da sam nasilnik, nikada ne bih digao ruku na ženu, sram treba da te bude – rekao je on vidno iznerviran.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter