Izvor:
02.08.2017 u 22:32
0

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK AVIONSKE NESREĆE: Avion se srušio na autoput! (VIDEO)

Šokantan video-snimak aviona koji pada na autoput u Kaliforniji osvanuo je juče na internetu, nakon što su ga objavili zaposleni na aerodromu "Džon Vejn".

Avion samo što je poleteo sa piste kada je došlo do kvara na motoru. Pilot je pokušao da letelicu bezbedno spusti natrag na aerodrom, ali se srušio nedaleko od piste, pravo na autoput.

Mali avion tipa "cesna" tako je udario u kolovoz, ostavljajući vatreni trag za sobom. Pilot Frensis Pisano (62) i njegova supruga Džena (55), koji su se nalazili u avionu, doživeli su povrede kičme, ali se očekuje da će se u potpunosti oporaviti, prenosi "ABC 7".

Prilikom pada letelice oštećena su najmanje četiri automobila, ali srećom niko od putnika nije teže povređen, javlja "LA tajms".

Izvor:Blic.rs
Foto: Facebook/USAG-Karlsruhe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter