Izvor:
27.06.2018 u 09:56
0

„NAJOSETLJIVIJE PITANJE“: Haradinaj zahteva od Tačija izveštaj o toku dijaloga sa Beogradom!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da je dijalog sa Beogradom sada "najosetljivije pitanje" i da bi kosovski predsednik Hašim Tači trebalo da izveštava Skupštinu o toku dijaloga koji se održava u Briselu, prenosi.

– Dijalog je sada najosetljivije pitanje. Bilo bi dobro da se uspostavi održivi protokol za komunikaciju sa institucijama. Predsednik obično ne podnosi Skupštini izveštaje o redovnim slučcajevima, ali bi bilo dobro da on to čini kad je reč o dijalogu – rekao je Haradinaj na sastanku vlade u utorak.

Haradinaj je zaključio da kosovske političke stranke treba da imaju instrument za komunikaciju i da znaju istinu o dijalogu.

Inače, kosovska opozicija osporava Tačija kao pregovarača u nastavku dijalogu sa Beogradom jer smatra da on za to nema ovlašćenje kosovske Skupštine.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Filipovic Biljana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter