Izvor:
05.07.2018 u 18:59
0

MIHAJLOVIĆ DOBILA PRIZNANJE „EVROPSKI NAJMINISTAR“: Mnogo mi znači nagrada, u infrastrukturi smo mnogo uradili!

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastructure Zorana Mihajlović je novinarima nakon što joj je uručena nagrada "Evropski najministar"rekla da to priznanje za nju predstavlja podstrek za nju za sve što želi da napravi u budućnosti.

– Mnogo mi znači nagrada, u infrastrukturi smo mnogo uradili. U ovom trenutku se obeležava godinu dana rada Vlade Srbije, nisam mogla budem na dva mesta i zamolila sam premijerku da budem danas ovde – rekla je ona novinarima nakon uručenja nagrade koju joj je dodelila Direkcije menadžera BiH i srednje Evrope.

Ona je dodala da je danas u Sarajevu jer želi da pokaže da treba da se povezujemo i radimo zajedno, ocenivši da Srbija više nije ista zemlja kao pre pet-šest godina, već je danas razvijenija ekonomski i privredno, dobar je partner i želi da bude dobar komšija.

– Srbija želi da radi sa svima, da svi napredujemo, jer samo tako možemo da pravimo dobre rezultate, a ljudi mogu da žive bolje – rekla je Mihajlović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/kosta_petrusic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter