Izvor: Alo.rs
23.06.2020 u 13:38
0

OVAJ SLOBODNJAK ĆE SE DUGO PAMTITI: Ronaldo poslao loptu preko stadiona, postoji teorija da je još uvek u oblacima (VIDEO)

Malo hiperbolično, ali svakako užasan udarac.

Kristijano Ronaldo je postigao vodeći gol u ponedeljak veče na meču između Bolonje i Juventusa (0:2), ali je ponovo doživeo da mu se svi smeju posle jednog loše izvedenog slobodnog udarca.

PROČITAJTE I OVO

ŠOK ZA KUPCE: Cene voća drastično porasle

DRAMATIČNO! POD VODOM NA STOTINE DOMAĆINSTAVA: Meteorolozi NEMAJU DOBRE VESTI za danas (FOTO)

PALERMO NUDI GRATIS NOĆENJA Besplatna ponuda, ali prvo treba da ispunite dva uslova!

Igrao se 17. minut kada je Portugalac namestio loptu na nekih 18 metara, iskosa sa leve strane. Činilo se kao sjajna prilika da se zatrese mreža domaćina, da bi Ronaldo potom „tukao“ visoko, visoko, preko gola.



Ispravio se nekoliko trenutaka kasnije kada je sa bele tačke pogodio za 1:0, dok je Dibala u 36. postavio konačan rezultat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter