Izvor:
15.05.2016 u 01:04
0

GASTTOZZ BRUTALAN: „Drago mi je što ZORICA LOMI NOGE!“

Gošća emisije "Upoznajte Parove", novinarka "Sveta" Tamara Drača pokazala je Nenadu Marinkoviću Gasttozzu paparaco fotografije njegove devojke, bivše učesnice ovog rijalitija, Zorice Dukić – koja uživa na plaži.

U emisiji je i Lepa Lukić koja je otpevala svoju novu pesmu "Žena koja zna da čeka", a baš ti stihovi inspirisali su Gasttozza da postavi pitanje Tamari Drači.

Drago mi je što Zorica lomi nogu po nogu – i tako ima ožiljke od kafanskih tuča. Ako, ako treba, guraću i kolica zbog ljubavi. Nego, da li ona zna da čeka – zapitao se Nenad da li Dukićeva čeka da on izađe iz rijalitija.

Novinarka mu je rekla da je Zorica žena koja zna da čeka, a otkrila mu je i da je pokrenula novi biznis, kao i da mu priprema putovanje iz snova.

Verujemo da je Nenad prilično srećan zbog ovakve informacije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter