Izvor:
24.11.2018 u 09:41
0

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČIO: Srbija će uvek tražiti mir i razgovore, povratak na pređašnje stanje, a da je granica – „da nam ne ubijaju ljude“. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je posle sastanka sa članovima Vlade Srbije u vezi s novim događajima na Kosovu I Metohiji, da će Srbija nastaviti s mirnim pristupom, a granica tome je – "da ne ubijaju naše ljude".

Vučić je, u obraćanju medijima, na pitanje gde je granica koju će Srbija tolerisati, istakao da će Srbija uvek tražiti mir i razgovore, povratak na pređašnje stanje, a da je granica – "da nam ne ubijaju ljude".

Podvukao je da će Srbija nastaviti da radi na očuvanju mira, čuvajući sebe, svoj narod i svoje građane na Kosovu i Metohiji.

– To je presudno i morate svakodnevno donositi bitne odluke, a da sačuvate prisebnost – objasnio je Vučić.

Ukazao je da je imao ozbiljne razgovore s predstavnicima Nemačke, Italije, Francuske SAD i drugih zemalja.

– Nemam pravo da govorim o svim detaljima, jer ti ljudi nisu danas tu da kažu svoje viđenje. Imali smo ozbiljne razgovore i upoznali smo ih sa svim o čemu govorimo i kako razmišljamo. Mi moramo da razumemo činjenicu da su oni priznali nezavisnost i da imaju drugačiju vizuru od nas, a neki od njih izrazito drugačiju vizuru – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar