Izvor: Novosti
19.09.2021 u 08:41
0

Omiljeni dečji glumac bije bitku sa koronom!

OMILJENI dečji glumac Nenad Nenadović u bolničkom krevetu u Batajnici bori se sa virusom korona, potvrđeno je „Novostima“ u pozorištu „Boško Buha“.

Kolege, prijatelji i porodica nadaju se da će pedesetsedmogodišnji glumac ovu bitku dobiti. Nenadović se, najverovatnije zarazio na jednom od snimanja.

PROČITAJTE JOŠ:Narodno pozorište Sombor počinje novu sezonu

Popularni glumac tumači mnogobrojne uloge u filmovima i serijama, a trenutno ga publika gleda u „Igri sudbine“, u kojoj glumi „opasnog“ lika Brunera.

U glumačke vode je uplovio kao dečak, imao je tek 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji „Povratak otpisanih“, a vodio je više od hiljadu emisija za decu: „Zooteka“, „Pet-šou“ i „Fazoni i fore“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter