Izvor: Tanjug
30.09.2021 u 08:51
0

IZMENE U SAOBRAĆAJU VOZOVA!

Od sutra prestaje sa radom železnička stanica Topčider, a polasci i dolasci vozova za prevoz putnika u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju iz stanice Topčider, izmeštaju u stanicu Beograd Centar (Prokop), saopštila je kompanija „Srbija Voz“ .

Međunarodni večernji voz koji saobraća na relaciji Topčider – Bar – Topčider, polaziće iz Beograd Centra u 21.10, a večernji voz koji iz Bara polazi u 19.00 časova dolaziće u Beograd Centar u 06.15.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS OTEŽANA VOŽNJA ZBOG MAGLE!

U sastavu međunarodnog voza „Lovćen“ od danas neće biti kola za prevoz praćenih automobila.

Vozovi iz unutrašnjeg saobraćaja koji saobraćaju na relaciji Niš – Topčider – Niš, takođe, saobraćaće do i od stanice Beograd Centar.

PROČITAJTE JOŠ: Slavimo LJUBAV, VERU, NADU:DANAS SE OBAVEZNO SUZDRŽAVAJTE OD OVE DVE STVARI!

Voz koji iz Niša polazi u 03.10, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 08.22 časova, a voz iz Beograd Centra za Niš polaziće u 15.12 časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter