Izvor: Informer.rs/In4s.net
30.09.2021 u 10:34
0

TRAGEDIJA U CRNOJ GORI: UMRO SERGEJ ĆETKOVIĆ!

Od posledica infekcije izazvane koronavirusom u 45. godini je preminuo dugogodišnji podgorički novinar Sergej Ćetković, koji če ostati upamćen ne samo po „britkom peru“ već i kao veliki humanitarac i vernik, posvećen svetoj srpskoj zemljiu Kosovu i Metohiji.

Novinarsku karijeru započeo je pišući o sportu, a vrlo brzo prelazi u estradne vode i dugi niz godina prati sve šta se dešavalo na estradnoj sceni širom bivše Jugoslavije.

PROČITAJTE JOŠ: UHAPŠEN FIKRET ABDIĆ!

Poslednji televizijski angažman imao je u jutarnjem programu u Crnoj  Gori, gde je dobio dovoljno slobode da svojim autentičnim podgoričkim duhom iznese tv program.

Bio je zapažen i kao učesnik gotovo svih litija u Crnoj Gori, kao i po svojim uverenjima da društvo može i mora bolje.Iza sebe je ostavio suprugu Vanju i sina Petra iz prvog braka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter