Izvor: jutarnji.hr, happy bsc
06.10.2021 u 10:34
0

OTAC KOJI SE TERETI ZA UBISTVO TROJE DECE NA PSIHIJATRIJI: Lekarima dozvoljeno da ga vežu za krevet, konstantno pod nadzorom kamera!

Harald Kopic (56) više nije u samici zatvora u Remetincu i od kraja prošle nedelje leči se u Bolnici za osobe lišene slobode u zagrebačkoj Svetošimunskoj na rubu maksimirske šume.

Kako pišu mediji, sad su ga smestili na odeljenje psihijatrije te je sam u sobi na prvom spratu glavne bolničke zgrade. Sve vreme je pod nadzorom lekara i pravosudnih policajaca i snima ga kamera visoke rezolucije. Ako i pokuša nešto da napravi, tamo im je dozvoljeno da ga vežu za krevet. U sobi nema sanitarni čvor, televizor i ne sme da dobija dnevne novine. Njegov advokat Marko Ivica, kojeg su mu dodelili po službenoj dužnosti, tek treba da se čuje s njim.

PROČITAJTE JOŠ:  NOVI DETALJI NESREĆE NASTRADALIH DEVOJČICA U OBRENOVCU: Baba nasrnula na majku dece na dan tragedije!

– Obavešten sam da je u Bolnici za osobe lišene slobode, ali još se nisam čuo s njim. Iz policije su me zvali da bi kroz dan ili dva opet trebalo da bude pretraga stana ili uviđaj u Mlinovima kojem bi on trebalo da prisustvuje, ali to treba videti s bolnicom – rekao je advokat za medije.

Za njega se do sada jedino raspitivala austrijska ambasada s obzirom na to da je njihov državljanin.

PROČITAJTE JOŠ:  ISTINE I LAŽI U SLUČAJU „JOVANJICA“: Šešelj za Happy TV – Ucenjivali su Koluviju, pokušli da manipulišu veštačenjem

Da podsetimo, Kopic se tereti da je prošlog meseca u Zagrebu u unajmljenom penthausu u kojem je stanovao ubio svoje troje dece. Nakon toga pokušao je da se ubije popivši veću količinu psihofarmaka.

Pre zločina ostavio je svojevrsno oproštajno pismo na društvenim mrežama, koje su videli i njegovi poznanici te alarmirali policiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter