Izvor: Novosti
09.10.2021 u 12:45
0

ZA LAKŠE POSLOVANJE PRIVREDNIKA I GRAĐANA: Investiciono-razvojna banka RS otvorila svoju poslovnicu u Trebinju!

Investiciono-razvojna banka RS u Trebinju je otvorila svoju poslovnicu koja će, kako su naveli u IRB-u, privrednicima i građanima olakšati poslovanje i korišćenje novca koji plasira.

U sklopu otvaranja poslovnice održan je i sastanak sa privrednicima, sa područja Istočne Hercegovine na kojem je bilo reči o problemima uslovljenim pandemijom virusa korona.

PROČITAJTE JOŠDODIK ODLUČAN: Formirano pet ekspertskih timova za sporne odluke

– Smatramo da smo našim merama umnogome doprineli da privreda prevaziđe prvi udar pandemije i da i dalje ostane konkurenta, zadrži ili čak poveća broj radnika.

PROČITAJTE JOŠUVREDIO SVE VERNIKE: Milo iskazao dosad neviđenu netrpeljivost prema religiji

Uz to, uskoro će biti prezentovan novi aranžman koji je IRB RS sa resornim ministarstvima uradila sa Svetskom bankom od oko 40 miliona KM, a koji će biti direktno usmeren privrednicima koji su imali pad prihoda, zbog pandemije – dodao je Vrhovac.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter