Izvor: Tanjug
02.01.2020 u 21:59
0

PANIKA MEĐU GRAĐANIMA: Prvi smrtni slučaj zbog gripa!

U Hrvatskoj je službeno registrovano ukupno 878 obolelih od gripa, a jedna osoba je preminula, javlja Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Vrhunac sezone gripa očekuje se krajem ovog i idućeg meseca.

Jedan smrtni slučaj zabeležen je u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu.

Zavodu za javno zdravstvo prijavljena su još četiri smrtna slučaja, ali zasad nije potvrđeno da su uzrokovani gripom. U Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu grip je prikovao za krevet 20 pacijenata.

„Pet pacijenata je na odrasloj i dečjoj intenzivnoj nezi, jedan je na aparatu za veštačko disanje, a jedna pacijentkinja je na veštačkim plućima“, rekao je načelnik Klinike za infektivne bolesti „dr. Fran Mihaljević“, Ivan Puljiz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter