Izvor: Alo.rs
18.06.2020 u 14:12
0

AMERIKANCI NEMAJU OBRAZA: Dvostruki aršini čelnika US Opena

Amerikanci nemaju obraza

US Open je doneo odluku da se ovaj turnir počne 31. avgusta, ali je ukinuo kvalifikacije, miks dubl i tenis u invalidskim kolicima.

Zbog toga se oglasio najbolji teniser sveta u invalidskim kolicima, Dilan Alkot, koji nije štedio reči!

Prvi „reket“ planete u ovoj disciplini vidno je nezadovoljan, te nije štedeo reči pri upućivanju kritike.

OVO MORATE PROČITATI

NOVI DETALJI NESREĆE KOD VLADE SRBIJE: POGINULI MLADIĆ I DEVOJKA, POVREĐENO DETE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

POJAVIO SE NOVI SOJ KORONE U PEKINGU!

– Upravo je objavljeno da će se US open održati bez tenisa u invalidskim kolicima. Niko ništa nije pitao igrače. Mislio sam da sam uradio dovoljno da se kvalifikujem – dvaput sam bio šampion u Njujorku, prvi sam na svetu. Ali, nažalost, nedostajala mi je jedina stvar koja je bila bitna – sposobnost da hodam. Ovo je odvratna diskriminacija – napisao je na svom Tviter nalogu Alkot!



Tu se osvajač Australijan opena nije zaustavljao:

– Molim Vas, samo nemojte da mi kažete da sam ‘pod većim rizikom’ jer sam paralizovan. Jesam hendikepiran, ali to me ne čini bolesnim. Ja sam spremniji i zdraviji od skoro svih koji ovo čitaju, ne postoji dodatni rizik za mene. Ovo je očigledna diskriminacija da ljudi koji nisu hendikepirani donesu odluku u moje ime oko toga šta ću ja raditi u životu samo zato što sam paralizovan. To nije dovoljno dobro za US Open –  – zaključio je ovaj teniser!



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter