Izvor: Alo
08.07.2020 u 07:16
0

Đoković PROGOVORIO o brojnim NAPADIMA na njega!“ Mora neko da padne, da bude GLAVNI KRIVAC za sve!“

Najbolji teniser planete je počeo da trenira posle oporavka od koronavirusa.

Novak Đoković je želeo najbolje, a sa svih strana planete je dobio kritike kao da je hteo najgore. Najbolji teniser planete je u utorak predveče prvi put otkako je bio testiran na koronu, pozitivno pa negativno, trenirao na terenima na Dorćolu. Partner mu je bio Viktor Troicki, ali glavna tema je bila nepravedni tretman koji je imao u svetskim medijima posle prekida Adrija tura.

OVO MORATE ZNATI

Vučić najavio VAKCINACIJU 2 MILIONA LJUDI kako bi izbegli SUDAR KORONE i GRIPA!

PRVI PACIJENTI STIŽU U „ARENU“

DIREKTORKA „BATUTA“: Korona sada daje težu kliničku sliku, lečenje duže traje

MERE U JOŠ JEDNOM GRADU U SRBIJE Od sutra brojne zabrane

SPC O VLADICI GRIGORIJU Stav o preusmeravanju novca iz crkve u bolnice da obrazloži na Saboru

– U poslednje vreme vidim samo kritike, mnoge zlonamerne. Očigledno da postoji nešto više od te kritike, kao da postoji neka agenda, kao da je lov na veštice. Mora neko da padne, neka ličnost, neko veliko ime da bude glavni krivac za sve – rekao je Novak.

Kratko se osvrnuo i na nastavak sezone.

– Još ne znam da li ću igrati na US openu. Vašington sigurno ne igram, Sinsinati mi je u planu. Učešće na Rolan Garosu je sigurno, a u planu su mi i Madrid i Rim. Što se tiče novog način bodovanja, realno je korektan – zaključio je Đoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter