Izvor: HappyBSC
22.07.2020 u 10:45
0

SLIKA KOJA JE RASPLAKALA SVET Muškarac na prozoru kovid bolnice – razlog LOMI SRCA (FOTO)

Svakog dana sedeo je na prozoru bolnice kako bi gledao svoju majku obolelu od kovida-19, sve do trenutka dok ona nije preminula.

Palestinac Džihad Al-Suvaiti (30) se na prozor penjao i sedeo satima kako bi se uverio da njegova majka prima svu moguću pomoć.

– Tako bi proveo veći deo dana, promatrajući stanje svoje majke, sišao bi tek kad bi se uverio da ona spava – ispričao je jedan bolnički službenik za „Al Araby“.

Iako su posete u bolnici zabranjene, muškarac nije odustajao i na ovaj način je svakog dana proveravao kako je njegova majka.

– Džihad je najmlađe dijete i bio je jako blizak s majkom, pogotovo nakon smrti našeg oca pre 15 godina. Majka je bolovala od leukemije, a pre nekoliko nedelja testirana je pozitivno na kovid-19. Kad je saznao za njenu smrt, Džihad je bio veoma uznemiren. Ali sad se čini da se pomirio s tim – rekao je njegov brat Rasmi.

Njegova fotografija pojavila se prošle nedelje na društvenim mrežama i izazvala brojne reakcije. Nakon smrti majke jedan karikaturista posvetio mu je i ilustraciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter