Izvor: tanjug
24.07.2020 u 21:57
0

CRNOGORSKI REŽIM SPROVODI NASILJE NAD CRKVOM! Napisana krivična prijava svešteniku u Podgorici!

Protiv sveštenika Branka Vujačića policija je podnela krivičnu prijavu, jer je služio verski obred u hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici pred više od 40 vernika, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

TOP PREPORUKA

I DALJE ALARMANTNO Preminulo 10 osoba, ali je manje pacijenata na respiratoru

NEMA ZIME, NEMA MERA PROTIV KORONE! Pogledajte koje su plaže okupirali Srbi! (GALERIJA)

HIT! KANADSKI NAUČNICI PROSLEDILI UPUTSTVA Samo ovakav se*s je bezbedan! (FOTO)

LONČAR: Dovoljno mesta u bolnicama i za naredna tri dana!

„LAŽI ANTIVAKSERA KOŠTAĆE NAS BROJNIH ŽIVOTA“: Koronu možemo da pobedimo SAMO VAKCINOM!

Kako je saopšteno iz Uprave policije, jutros su oko 09.30 časova u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici zatekli preko 40 gradana za vrijeme obavljanja verskog obreda koji je služio B.V.

-Ovako je prekršena mera Ministarstva zdravlja o okupljanjima građana kojom je ograničeno okupljanje na maksimalno 40 osoba na otvorenim javnim mjestima, a na 20 osoba na zatvorenim, uz obavezu poštovanja fizicke distance od najmanje dva metra – saopšteno je iz policije.

Mitropolija crnogorsko primorska ocenila je da je reč o novom nasilju nad crkvom, da je policija bez pisanog naloga upala i snimala vernike koji su se u tom momentu molili u Hramu, a posle liturgije policajci su legitimisali vernike.

PROČITAJTE I OVO…

DETALJI AKCIJE BIA I FBI Ovako su Srbi opljačkali 70 miliona dolara

DEVOJČICA (3) PREMINULA, A NJENA MLAĐA SESTRA SE BORI ZA ŽIVOT: Nađene u KOLIMA dok je njihova majka SPAVALA!

STRAHOTA U PORODIČNOJ KUĆI: Muškarac obljubio devojčicu (14) koja je sa malim bratom bila u hraniteljskoj porodici!

– Na dan kada je odlukom Velikog suda Turske i ukazom predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana velika crkva premudrosti božije u Carigradu iz šestog vijeka pretvorena u džamiju, izvršivši nasilje nad jednim od najvećih hrišćanskih svetinja, u Podgorici u Sabornom Hramu su opet policijske snage u toku svete liturgije, bez pisanog naloga, upale i snimale vernike koji su se u tom momentu molili u Hramu – navela je MPC na sajtu.

SAZNAJTE I OVO

GUŠILA SE U SUZAMA! Potresna ISPOVEST Kije Kockar: Otac je tukao moju majku, ja sam ga udarala, molila da prestane! (VIDEO)

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Pas Milo obožava leptire iz svog dvorišta (VIDEO, GALERIJA)

KORONA VENČANJE NA GRANICI Sudbonosno „DA“ preko žice! (GALERIJA)

– Nakon liturgije policajci su legitimisali vernike, a svešteniku Branku Vujačiću uručen je poziv da se javi u Centar bezbednosti. U prisustvu advokata Božidara Milonjica, otac Branko je dao izjavu nakon koje mu je saopšteno da je protiv njega pokrenuta krivična prijava – navela je MCP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar