Izvor: Jutarnji.hr
12.09.2020 u 09:13
0

STRUČNJACI STAJU U ODBRANU ŠVEDSKE: Karantin je bio velika greška!

Glavnog švedskog epidemiologa Andresa Tegnela mesecima kritikuju zbog stragetije sticanja imuniteta krda koja je primenjivana u Švedskoj, a sada se kurs o koroni menja? Neki tvrde da je ovaj stručnjak možda donosio ispravne odluke u borbi sa Kovidom.

SAZNAJTE JOŠ…

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS NA SVEČANOSTI! Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije

POČINJE MASOVNO TESTIRANJE! Rusija poslala prvu seriju vakcine „Sputnjik V“ u regione!

Dačić: Pozdravljamo inicijative koje JAČAJU ODNOS sa SAD!

Da li je Andres Tegnel, ipak, bio u pravu, pita se to „Fajnenšel tajms“, koji je opširno analizirao ovo pitanje citirajući ovog epidemiologa:

– Još jednom ću reći da nisam sklon lakim rešenjima za kompleksne probleme niti da verujem kako ćemo nakon što dobijemo vakcinu nastaviti sa starim životom. To je opasna poruka jer neće biti tako lako.

Tu je i izjava guvernera savezne američke države Njujork Endrju Kuomo koji je rekao da su epidemiološki stručnjaci, čije je savete slušao, imali velike greške u procenjivanju.

Jedna od takvih grešaka, prema njegovim rečima, jeste ona da su mu rekli da će zbog otvaranja ekonomije doći do rasta broja slučajeva zaraženih korona virusom.

PROČITAJTE JOŠ…

NASTAVLJA SE TEHNOLOŠKI RAT! KINEZI: Pre ćemo UGASITI APLIKACIJU nego je prisilno prodati Amerikancima!

Kako ćemo SLAVITI SLAVU u DOBA KORONE? Evo ŠTA kažu STRUČNJACI!

U svetu do sada preko DVADESET MILIONA ljudi IZLEČENO od KORONE!

– To je ono što sam i ja rekao Njujorčanima – izjavio je Kuomo koji je, ironično, apelovao na građane da prijavljuju vlasnike ugostiteljskih objekata čija su lokali bili više od 25 odsto popunjeni.

U Njujorku je primenjivana startegija strogog karantina. Bilo je 1.700 mrtvih na milion stanovnika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar