Izvor: happyBSC
17.09.2020 u 12:05
0

POBUNA PROTIV MIGRANATA Građani neće strance, ustali protiv opštine! (VIDEO)

Pobuna protiv migranata!

Stanovnici Velike Kladuše spontano su se okupili oko 10 sati ispred zgrade opštine. Oni su došli u gradski park jer je zakazana tematska sednica Opštinskog vća na kojoj će se razmatrati migrantska kriza kao i problemi vezani za migrantsku krizu na području Velike Kladuše.

Na sednici se očekuje i razmatranja proširenja kapaciteta za smeštaj novih migranata, protiv kojih se bune građani.

– Cilj opštinara je da nas svesno dovedu u bezizlaznu situaciju da sutra mi moramo da se sukobimo s tim NN licima, za koje niko nije utvrdio odakle su došli, šta su radili, iz kojeg zatvora su pobegli, koja ga je vlast deportovala. Ovaj problem mora da reši država, koja je zakazala. Zakoni se ne poštuju i ne sprovode – kazao je jedan od okupljenih građana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar