Izvor: Blic.rs
01.10.2020 u 10:08
0

SVE O MEČU ZVEZDE I ARARATA: Crveno-beli pred OPASNIM zadatkom

Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju najvažniju utakmicu u dosadašnjem toku sezone – protiv Ararata na Kipru za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope!

OVO MORTE ZNATI

EKSPLOZIJA NA ČUKARICI: Buknuo POŽAR, evakuacija u toku!

„TERALI SU GA DA POSLE SILOVANJA PIJE URIN“: Novi detalji navodnog silovanja u Beloj Crkvi

PUCNJAVA NA SAHRANI: Iz automobila u pokretu otvoren RAFAL, ima RANJENIH!

Meč plej-ofa kvalifikacija, posle puno peripetija, biće odigran u Nikoziji, sa početkom u 19 sati po našem vremenu, odlukom UEFA zbog ratnog stanja u Jermeniji.

Tako se tim Dejana Stankovića vraća na stadion „GSP“ gde je nedavno eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona, na penale, od Omonije.

Jermeni ne mare mnogo za ovu promenu, a trener Ararata Dejvid Kampanja kaže da je Crvena zvezda opasan tim, ali „vidi da njegov tim ima velike ambicije“.

SAZNAJTE JOŠ…

„SADA TI NE BIH DALA NI HEKTAR DA IMAM“ Zbog šok scena Goce Tržan i Raše GORI INTERNET (VIDEO)

POGUBNA GREŠKA: Ovo svi radimo ujutru, a ŠTETI!

MAJAMI RAZBIJEN! Pakleni momci GORELI, Dragić se TEŠKO POVREDIO

– Ovo je najvažnija utakmica za klub! Daje nam mogućnost da odemo u grupnu fazu Lige Evrope. Igramo protiv veoma jakog rivala. Motivacija nije neophodna jer su svi uključeni. Imamo pritisak iz cele Jermenije. Od federacije do ljudi na ulicama… – rekao je Kampanja.

Kada je trebalo da govori o narednom protivniku, Kampanja nije imao dilemu. Jasno mu je šta ga čeka.

– To je veoma opasan tim. Ima veoma širok tim, ali nisu svi timovi savršeni, pa tako i oni imaju svoje slabosti. Nismo klasičan jermenski tim i to bi moglo da ih iznenadi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter