Izvor: kurir.rs
23.10.2020 u 20:43
0

NEOČEKIVANO: Novak Đoković progovorio o PENZIJI!

Prvi reket sveta Novak Đoković prilikom konferecnije za domaće medije u Beogradu, izgovorio je ono od čega strahuju svi ljubitelji sporta, ali pre svega Noletovi fanovi iz Srbije.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

JEZIVA TRAGEDIJA NA ZVEZDARI: Muškarac izvršio samoubistvo u svom stanu

JEZIVO! MUŠKARAC POGINUO U BORU: Izgubio kontrolu nad autom i udario u kombi, preminuo na licu mesta

ZAVRŠEN FORUM ŠANGAJSKE ORGANIZACIJE ZA SARADNJU Učestvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

SZO radi na izradi smernica za upotrebu leka pacijenata obolelih od KORONE

– Moj cilj je da istorijski budem teniser sa najvise nedelja na prvom mestu. E sada da li to nekome smeta? Ne znam, ali uvek ću reći naglas šta želim. To što ja imam i druge ambicije vezane za na primer asocijaciju igrača, mislim da umem da sve izbalansiram. Nemam nikakvo moranje da nastavim profesionalnu karijeru, mogao bih da završim sutra i da budem zadovoljan. Ali meni pričinjava zadovoljstvo da igram. Osećam detinju energiju samo kada držim reket i sve dok je tako, igraću. A dok sam profesionalno na Turu, imaću najveće ambicije jer mi one nisu pritisak već motivacija – rekao je Đoković tokom razgovora sa srpskim novinarima.

Podsetimo, Novak će se od 26. oktobra boriti na turniru u Beču gde je u potrazi za novim ATP bodovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter