Izvor: Novosti
08.01.2021 u 15:34
0

BRANO MIĆUNOVIĆ PUŠTEN NA SLOBODU!

Branislav Brano Mićunović, Savo Vujović i Srđan Mićunović pušteni su danas na slobodu, potvrdio je advokat Danilo Mićović.

Dvojica Mićunovića i Savo Vujović privedeni su na Badnji dan u Budvi, nakon što je u njihovom vozilu pronađeno oružje. Prema nezvaničnim informacijama, Vujović i Srđan Mićunović tokom saslušanja saopštili su da oružje pripada njima, a advokat Mićović je juče izjavio da dva pronađena pištolja nemaju veze sa Branom Mićunovićem.

Policija i tužilaštvo se nisu oglasili povodom ove informacije.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KON PODELIO STATUS ČLANA PORODICE: 9 lekara je bilo na respiratoru, sad ih je 7… Umrli su

DANAS JE DRUGI DAN BOŽIĆA: Slavi se Sabor Presvete Bogorodice, običaji su brojni

PRODUŽENA ZABRANA: Grčka ipak ne otvara granice građanima Srbije

BELI POKRIVAČ RASTE: Blizu pola metra snega u Ivanjici i Sjenici, 17 sela bez struje

IZLILE SE REKE, POPLAVE! Najkritičnije u Đakovici, policija najavila evakuaciju!

Odluku o oslobađanju je donelo Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

List piše da su njih trojica juče saslušavani u kotorskom tužilaštvu tri sata, od 15 do 18 sati, nakon čega su vraćeni u plicijsku stanicu u Budvi.

Detalji saslušanja, navodi se, nisu poznati jer advokat Mićunovića, Dragoljub Ðukanović, nije želeo da daje izjave za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter