Izvor: Tanjug
19.02.2021 u 11:35
0

SA KREMLEVIM O SARADNJI I SVETSKOM PRVENSTVU U SRBIJI: Vučić primio predsednika Svetske bokserske federacije (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Svetske bokserske federacije Umara Kremleva i predsednike regionalnih bokserskih saveza, sa kojima je razgovarao o saradnji, unapređenju međunarodnog povezivanja kroz sport, kao i o predstojećem Svetskom prvenstvu u boksu, koje će se održati u Srbiji.

NAJVAŽNIJE OVOG PETKA:

Vlada uvela NOVA pravila: Od sada ovako možete na godišnji odmor!

SRBIJA UBEDLJIVO PRVA! Posle nas Rumuni, Slovenci, Mađari, Hrvati…

TO, SRBINE! Jokić starter na Ol staru u Atlanti, u petorci sa Dončićem i ovim aždajama!

NEMAC TVRDI DA IMA DOKAZE: Korona virus nastao u laboratoriji!

Dr Tiodorović: SRBIJA SVE BLIŽE KOLEKTIVNOM IMUNITETU!

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić je izrazio posebno zadovoljstvo zbog pokretanja Regionalne lige u boksu sa ciljem povratka i promocije regionalnih klubova s dugom tradicijom, koji su iznedrili brojne evropske, svetske i olimpijske šampione.

„Snažno podržavam održavanje Regionalne lige koja će na najbolji način promovisati ovu plemenitu veštinu, posebno među mladim i talentovanim ljudima, dok će ujedno i doprineti podizanju kvaliteta klupskog boksa, ojačati duh saradnje i međusobnog razumevanja“, kazao je predsednik Vučić.

Naglasio da će Srbija snažno podržati ligu u finansijskom, organizacionom, medijskom i svakom drugom aspektu.

Pored Bokserskog saveza Srbije, Regionalnu ligu podržali su i bokserski savezi Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Severne Makedonije, kao i Svetska bokserska federacija.

NE PROPUSTITE:

NOVI ZEMLJOTRES U JAPANU: Ovde je epicentar, dobro se zadrmalo

BORJAN HVALI PAVKOVA ZA NEBESKI SKOK: Bili smo hrabri protiv Milana, sjajno veče na Marakani

Vulin: Policija hapšenjem Velje Nevolje zaustavila SPAJANJE KLANOVA!

Jedna od glavnih tema današnjeg sastanka bilo je i održavanje predstojećeg Svetskog prvenstva u boksu, koje će se održati u „Štark areni“ u Beogradu ove godine.

Bokserski savez Srbije krenuo je u realizaciju ovog vrhunskog sportskog događaja koji će okupiti neka od najvećih imena boksa, dok će se tačan datum održavanja odrediti naknadno u skladu sa procenama vezanim za pandemiju kovid-19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter