Izvor: happybsc
24.02.2021 u 12:55
0

HUMANI BIZNISMEN Otvorio vrata svojih radnji da bi zbrinuo 700 sugrađana (FOTO)

Teksas je video više od svog poštenog udela u vremenskim nepogodama – ali postoji jedan hrabar biznismen koji je neprestano pojačavao korake kako bi se osigurao da njegove komšije iz Hjustona uvek imaju zaklon od oluje.

Kada je nedavna zimska oluja „Uri“ izvadila električnu mrežu, ostavivši državu u kvaru, Džim „Dušek“ MekMaInigval otvorio je vrata dve svoje prodavnice nameštaju i pretvorio ih u improvizovane stanice za zagrevanje.

Tokom 72-časovnog perioda, Mek i njegovi radnici obezbedili su više od 3.000 obroka i prenoćišta za više od 700 stanovnika Hjustona, nakon što su zajednici ponudili sklonište na svojoj internet stranici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter