Izvor: happybsc
01.03.2021 u 09:37
0

NEZNANAC POMOGAO OBOLELOJ ŽENI! Uzmite moju vakcinu, meni nije tako hitna!

Ženi iz Teksasa, kojoj je bila potrebna vakcina pre operacije, ali nije mogla da zakaže vakcinaciju danima, ali ju je spasio komšija – neznanac.

TOP VESTI 

VESIĆ NA HAPPY TV: Bio sam u pravu, nove restrikcije neće dati rezultate

SRBIJA PRVA U REGIONU, DRUGA U EVROPI! Pogledajte koji smo u svetu po broju vakcinacija

NOVAČE, KRALJU! Đoković je ponovo ušao u istoriju, a sledeće nedelje definitivno RUŠI ŠVAJCARCA!

VUČIĆ O PRIVOĐENJU KOKEZE: Ključno pitanje – Da li je učestvovao u planiranju moje likvidacije? Ne mogu da verujem da neće na poligraf!

BUDITE SPREMNI ZA VIKEND: Evo kakvo nas vreme očekuje ove nedelje

Ona je trebala da bude operisana, a lekar joj je rekao da treba da se vakciniše protiv COVID-a pre nego što uđe i hiruršku salu. Nemajući kud, uputila je molbu preko interneta.

– Zdravo komšije! Ja sam žena stara 68 godina koja se suočava sa operacijom na otvorenom srcu – objavila je Emili Džonson iz Oustina.- Moji lekari ovde nemaju pristup vakcini, pa trošim i po sat vremena ujutro, stavljajući svoje ime na listu i upućujući desetine telefonskih poziva.

Ubrzo, odgovorio joj Krisa Levis (50) koja je ispunjavala uslove za vakcinu i imala zakazan sastanak zbog autoimunog stanja.

NE PROPUSTITE

DA LI NAM SLEDE JOŠ OŠTRIJE MERE? Danas (15) nova sednica Kriznog štaba

POSLODAVCI NA POTEZU: Od danas prijava za polovinu minimalca

VULIN POTVRDIO: Tačno da je Kokeza ODBIO POLIGRAF! Saslušavan je ČETIRI SATA

– Planiran sam da odem na vakcinaciju jutros u 10.45 sati – napisala kpk ke Krisa u privatnoj poruci.- Ovo Vam treba mnogo više nego meni. Ako možete da ugovorite ovaj sastanak, Vaš je. Pozovite me da se dogovorimo.

Naravno, čim ga je pročitala, pozvala ga je i posle zamene primila vakcinu, a potom otišla na operaciju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter