Izvor: Happy BSC
28.02.2021 u 10:19
0

ČUDO U DEČANIMA! Ponovo aktuelna teorija zavere: VANZEMALJCI na „Raspeću Hristovom“! (FOTO)

Strani naučnici i istraživači ovih dana ponovo se interesuju za neobičnu fresku „Raspeće Hristovo“ iz srpskog pravoslavnog manastira Visoki Dečani. 

NAJVAŽNIJE

JAVLJA SE NOVA KATEGORIJA BOLESNIKA: Preležali koronu, a sad se leče od POSLEDICA

EVO JE! KONAČNO OTKRIVENA! Ona je prelepa Srpkinja sa plavim očima i šajkačom koja je bodrila Noleta u Melburnu!

SRBIJA NE DA VRH: Prvi u Evropi, drugi u svetu! Ovo je UKUPAN BROJ vakcinisanih i revakcinisanih!

POSLE IZNENADNE SMRTI BANDIĆA: Ona će voditi Zagreb do izbora novog gradonačelnika

Patrijarh Porfirije danas u poseti manastiru Jasenovac

I dok pojedini naučnici čudne objekte sa Hristove leve i desne strane upoređuju sa svemirskim brodovima u kojima putuju vanzemaljci, većina domaćih stručnjaka slaže se da je reč o nebeskim telima.

Srpski istoričari umetnosti objašnjavaju da su ondašnji slikari želeli da prikažu kako i Sunce i Mesec tuguju zbog raspeća Isusa Hrista, uistinu, na pomalo neuobičajan način.

Upravo je nesvakidašnji način predstavljanja nebeskih tela iznedrio mnogobrojne „teorije zavere“, koji srpski manastir dovode u vezu sa bićima koja ne žive na zemaljskoj kugli.

Od toga da su Visoki Dečani poznati kao mesto gde su pronađeni dokazi o postojanju vanzemaljaca, preko svemirskih brodova naslikanih na freskama, do njegovog svrstavanja u svetska čuda.

Čvrstih dokaza o tvrdnjama kako srpskih, tako i svetskih stručnjaka, još uvek nema. Istinu je sa sobom poneo nepoznati autor koji je davne 1350. godine završio čuveno Hristovo Raspeće, ostavljajujući misteriju na zidovima Visokih Dečana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter