Izvor: Kurir
17.05.2024 u 20:47
0

PREDUZIMAJU SVE MERE I RADNJE IZ SVOJE NADLEŽNOSTI! Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić na mestu nesreće

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se povodom sudara vozova u Beogradu i tom prilikom otkrio je da su pripadnici MUP-a evakuisali 9 osoba iz sudarenih vozila.

„Odmah po primljenoj dojavi da je došlo do sudara putničkog i teretnog voza u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta na lice mesta su izašle jake policijske snage, kao i 25 vatrogasaca-spasilaca sa 7 vozila s obzirom da ekipe Hitne pomoći nisu mogle da priđu mestu sudara.“, rekao je Dačić i dodao:

„Vatrogasci-spasioci uspeli su da dođu do lica i evakuisali 9 povređenih i predali ih ekipama Hitne pomoći na dalje zbrinjavanje. Na licu mesta su i dalje pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Ministar Dačić stigao je kod Pančevačkog mosta.

Jedan od očevidaca opisao je za Kurir trenutak nesreće.

„Čuli smo samo jak udar koji je došao iz tunela. Ubrzo su se na licu mesta pojavile Hitne službe I tad smo shvatili da ima povređenih. Jedan dečko je bio iscepan. Nismo čuli nikakvu kuknjavu, tako da verujemo da je veći broj ljudi samo lakše povređen. Putnici su se ubrzo mirno razišli“, rekao je za Kurir svedok nesreće, koji se u trenutku udara nalazio u blizini stanice.

Drumski saobraćaj u blizini mesta nesreće se odvija neometano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter