Izvor: ALO
30.11.2021 u 12:47
0

REKLA JE „DA“: Glumica Lindzi Lohan se verila posle dve godine veze!

Glumica Lindzi Lohan se verila posle dve godine veze

Glumica Lindzi Lohan objavila je na svom Instagram nalogu da se verila za svog partnera sa kojim je dve godine u emotivnoj vezi.

Ona je sa svojih skoro deset miliona pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži podelila nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu prsten s velikim kamenom.

– Moja ljubavi, moj živote, moja budućnosti – napisala je Lindzi uz fotografije.

– Njihova veza je jaka i traje otprilike dve godine. On je pravi za nju i nije u industriji zabave. Menadžer je za fondove imućnih ljudi – otkrio je izvor.

Inače, Lindzi je godinama važila za „divlju devojku Holivuda“ jer su je paparaco fotografi često „pronalazili“ u noćnim izlascima pod dejstvom alkohola.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter