Izvor: Tanjug
13.01.2023 u 22:20
0

SVI OČEKUJU NESVAKIDAŠNJI GOVOR: Bajden prihvatio poziv Mekartija da se obrati pred Kongresom SAD!

Bajden je u novembru napunio 80 godina i ukoliko bi bio ponovo izabran za predsednika imao bi 82 godine na početku drugog mandata.

Američki predsednik Džozef Bajden prihvatio je danas poziv predsednika Predstavničkog doma Kevina Mekartija da 7. februara održi govor o stanju nacije pred Kongresom SAD.

BAJDEN „PUCA POD PRITISKOM“ ZBOG TAJNIH DOKUMENATA: „Moja korveta je u zaključanoj garaži, nije na ulici!“

Drugi po redu govor o stanju nacije demokratskog predsednika biće, kao što je i običaj, održan u prostorijama Predstavničkog doma, gde republikanci imaju većinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako ocenjuje Rojters, govor o stanju biće prilika za Bajdena da iznese zakonodavne ciljeve na polovini svog četvorogodišnjeg mandata i nagovesti druge teme za očekivanu kandidaturu za ponovni izbor za predsednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter