Izvor: BSC HAPPY
01.02.2023 u 17:37
1

OTVORENA SEZONA LOVA NA LEOPARDE Nagrada od 5 miliona rubalja za vojnike koji unište tenk zapadne proizvodnje u Ukrajini!

Kremlj je u sredu pozdravio ponudu ruske kompanije za „isplatu nagrade“ za vojnike koji uništavaju tenkove zapadne proizvodnje na bojnom polju u Ukrajini, rekavši da će to podstaći ruske snage na pobedu, prenosi Rojters.

Ruska kompanija Fores je ove nedelje ponudila 5 miliona rubalja (72.000 dolara) u gotovini prvim vojnicima koji unište ili zarobe tenkove „Abrams“ američke proizvodnje ili nemačke „Leopard 2“ u Ukrajini.

U sredu je portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao da će ruske trupe „spaliti“ sve zapadne tenkove koji budu isporučeni Ukrajini, dodajući da su nagrade dodatno ohrabrenje za ruske vojnike.

SUD U MOSKVI DONEO ODLUKU: „Ruskom novinaru osam godina zatvora zbog omalovažavanja ruske vojske!“

„Ovo svedoči o jedinstvu i želji svih da daju svoj doprinos, na ovaj ili onaj način, direktno ili indirektno, ostvarenju ciljeva specijalne vojne operacije“, rekao je Peskov novinarima.

„Što se tiče ovih tenkova, već smo rekli da će goreti. Uz takve podsticaje, mislim da će biti još više entuzijasta.

Tenkovi zapadne proizvodnje – daleko napredniji od bilo čega što su Ukrajina ili Rusija koristile u dosadašnjem sukobu – malo je verovatno da će stići na linije fronta u istočnoj i južnoj Ukrajini u narednih nekoliko meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OTVORENA SEZONA LOVA NA LEOPARDE Nagrada od 5 miliona rubalja za vojnike koji unište tenk zapadne proizvodnje u Ukrajini!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter