Izvor: BSC Happy
01.02.2023 u 17:48
0

„NJEGOVA IZJAVA JE APSURDNA“ Zaharova oštro o Makronu: Odbijam da verujem da odrastao čovek može imati takvu logiku!

Takve izjave povećaće ionako nezaustavljiv apetit režima Zelenskog, istakla je Zaharova.

Izjava francuskog predsednika Emanuela Makrona da moguća isporuka vojnih aviona Ukrajini neće dovesti do eskalacije je apsurdna, rekla je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

– Obratili smo pažnju na reči francuskog predsednika Makrona, koji je, odgovarajući na pitanje o mogućoj isporuci aviona Ukrajini, rekao: „Ništa nije zabranjeno u principu, pod uslovom da će biti korisno, posebno, za ukrajinske oružane snage, neće dovesti do eskalacije sukoba i udara na rusku teritoriju, niti će oslabiti odbrambenu sposobnost same Francuske“. Oprostite, ali to je neka vrsta apsurda – rekla je Zaharova, pa dodala:

FRANCUSKA RAZMATRA SLANJE AVIONA UKRAJINI: Makron poručio da ništa nije isključeno, ali USLOVI ipak postoje

– Izvinite, ali spremnost Pariza da Kijevu isporuči borbene avione potvrdio je francuski ministar odbrane koji je posetio Ukrajinu 28. januara.

– Da li je francuski predsednik zaista siguran da snabdevanje kijevskog režima oružjem, teškim naoružanjem i avionima za borbena dejstva neće eskalirati situaciju? Odbijam da verujem da odrastao čovek može imati takvu logiku – izjavila je Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Takve izjave povećaće ionako nezaustavljiv apetit režima Zelenskog, koji je granatiranjem bolnica i masakriranjem civila jasno pokazao da zapadne vojne injekcije, kako je to rekao gospodin Makron, neće dovesti do eskalacije sukoba. Pa, naravno, oni „pružaju“ mir. Očigledno će se ovi avioni koristiti za bacanje kolačića i slatkiša, zar ne? Imam drugačiji osećaj – istakla je portparolka.

Zaharova je naglasio da Rusija najoštrije osuđuje „sve agresivniju i ratoborniju retoriku zapadnih zvaničnika, koji se u poslednje vreme ne stide da daju glasne izjave o ukrajinskom sukobu”. „Razumem ih. Oni osećaju zastoj sopstvenog stava i nedostatak argumenata da objasne sopstvenim građanima šta su uradili, posebno evropskom kontinentu. Otuda i cepanje i vika, pokušavajući da nađu neko objašnjenje za šta rade“, dodala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter