Izvor: Tanjug
06.04.2023 u 12:29
0

VUČIĆ I PREDSEDNIK GVINEJE BISAO: Razgovor o važnim pitanjima i očuvanju teritorijalnog integriteta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su on i predsednik Gvineje Bisao Umaro Sisoko Embalo razgovarali o važnim pitanjima među kojima je očuvanje teritorijalnog integriteta.

On je na zajedničkoj konferenciji za novinare rekao da su razgovarali o važnim pitanjima, kao i da je dogovoreno povećanje broja studenata iz te afričke države koje će Srbija da stipendira.

Aleksandar Vučić dočekao predsednika Gvineje Bisao ispred Palate „Srbija“ (FOTO)

-Oni će biti naši ambasadori, zavoleće Srbiju i na najbolje načine će predstavljati naše interese-rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, dogovorena je i saradnja u borbi protiv terorizma, za koju je rekao da veruje da će biti podignuta na viši nivo.

-Dogovorili smo i saradnju u poljoprivredi, semenskoj industriji, zamolio sam ga da nam pomogne budući da je predsedavajući Ekovasa, da dobijemo podršku zemalja za Ekspo. To je i dobra prilika i promocija Srbije-rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter