Izvor: BSC HAPPY
18.04.2023 u 07:24
0

FILADELFIJA VODI 2:0! Netsi traže spas pred svojim navijačima! (VIDEO)

Filadelfija je na svom terenu savladala Bruklin 96:84, posle dva meča u plej-ofu vodi sa 2:0, pa će Netsi imati šansu da se vrate u život pred svojim navijačima.

Posle rezultatske klackalice tokom prvog dela meča, Netsi su imali pet poena prednosti pred drugo poluvreme, ali je Fila u nastavu uspela da preokrene rezultat i povede 68:63. 

Netsi su uzvratili, početkom četvrte deonice prošli na jedan posed razlike, ali nisu pronašli način i da se potpuno vrate u meč. Filadelfija je zadržala prednost, trijumfovala i sada vodi 2:0 u četvrtfinalu.

Fladelfiju je predvodio Tajris Maksi, bio najefikasniji sa 33 poena, dok su po 20 dodali Embid, koji je imao i 19 skokova, i Heris, koji je statistici dodao 12 skokova.

Kod gostiju se istakao Kameron Džonson sa 28 poena, dok je Mikel Bridžis ubavio 21 poen.

Naredna dva meča igraju se u Bruklinu 21. i 22. aprila, a ako bude potrebe, serija se vraća u Filadelfiju na peti meč. Šesti bi bio u Bruklinu, pa sedmi ponovo u Vest Fargo Centru.

JOKIĆ RASPAMETIO AMERE! OVO NISU OČEKIVALI OD NJEGA! Pogledajte šta je srpski as uradio sudiji kada je ISKLJUČEN! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter