Izvor: glossy
03.05.2023 u 18:55
0

Petog dana maja nas očekuje POMRAČENJE MESECA: Evo koje znakove će NAJVIŠE POREMETITI

U Škorpiji

Petog dana maja 2023. godine dogodiće se pomračenje Meseca u Škorpiji, a kako je ovaj horoskopski znak energetski izuzetno snažan astrolozi očekuju da će predstojeće pomračenje biti snažnije od uobičajenih.

Budući da se 20. aprila dogodilo pomračenje Sunca, trenutno se nalazimo u tzv. fazi pomračenja.

Ipak, verovatno će se uticaj pomračenja Meseca osećati samo dve nedelje, a ova faza opadajućeg Meseca smatra se povoljnom za odmor, regenraciju, opuštanje i konačnom osećaju rasterećenja.

Astrolozi predviđaju da će ovaj događaj na nebu uticati na sve znakove Zodijaka, ali da će pet biti posebno izloženi njegovom dejstvu.

  • Bik

Zaljubljeni Bikovi mogli bi u narednom periodu da konačno osvoje srce osobe za kojom čeznu, a oni koji su u lošoj vezi ili zaglavljeni u toksičnom odnosu konačno će izaći iz njega.

Pomračenje Meseca će pomoći Bikovima da bolje procene svoj emotivni položaj i partnera i da izađu iz svega sa srećnim ishodom.

  • Lav

Lavovi bi u narednom periodu mogli da promene nešto krupno u svom privatnom životu, na prvom mestu porodičnom.

Možda ćete se preseliti, možda ćete isplanirati porodično venčanje, provesti više vremena s najmilijima, možda ćete odlučiti da renovirate dom ili kupite novi nameštaj…

Naredni period obećava Lavovima i zaceljivanje starih rana i otvaranje novih mogućnosti.

  • Devica

Predstojeće pomračenje Meseca će aktivirati vašu treću kuću, koja se odnosi na komunikacije, odnose s komšijama, braćom i sestama i, uopšte, neposrednom okolinom.

U narednom periodu mogli biste da konačno budete svesni nekih stvari koje ste dugo odbijali da priznate i pred sobom samima. Međutim, nije sve negativno jer se očekuje da biste mogli da postanete posvećeniji sebi i svom životu, dok Mars u 11. polju donosi osećaj pripadnosti i jačanje samosvesti.

  • Škorpija

Budući da se pomračenje dešava u znaku Škorpije, vi ste u samom središtu nebeskog zbivanja, pa ćete biti pomalo zapaljivi. Više nego inače, doduše.
Čak i najmanji podsticaj će vas razbuktati, a to se ne odnosi samo na emocije, već i na rad i vašu ličnu inspiraciju, što dovodi do zaključka da ovaj položaj nije nužno loš.

Ovo je period kada biste mogli da uradite nešto nepredvidljivo i što nije u skladu s vašim karakterom.

  • Vodolija

Ukoliko ste se u poslednje vreme osećali pomalo anksiozno i nije vam bilo prijatno na poslu, predstojeći astrološki događaj mogao bi da vas podstakne da probate nešto novo.

Možda ćete započeti neki novi projekat ili čak potražiti novi posao, a moguće je da ćete u tome imati uspeha.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar