Izvor: Telegraf.rs
13.05.2023 u 13:56
0

PREMINULA MILKA DŽIKIĆ koja je pre smrti pomogla Partizanu u akciji za otplatu poreskog duga!

Još jedan gest zbog kojeg će majka nekadašnjeg trenera Partizana ostati u srcima Grobara

Tužne vesti pogodile su sve navijače Partizana u utorak, kada je stigla informacija da je preminula majka nekadašnjeg trenera Partizana, Aleksandra Džikića, gospođa Milka Džikić.

Ona je bila veliki navijač crno-belih, za koje je navijala i u lepim, ali i onim manje lepim vremenima. Za života je rekla da joj nije smetalo da dođe u dvoranu nikada je padala kiša, kada je napolju bila poledica…

Sudbina je htela da napusti ovaj svet jedan dan pred najvažniji meč crno-belih u poslednjih desetak godina, onaj protiv Reala u Madridu, koji je Partizan na kraju izgubio i ispustio šansu za Fajnal for.

A u međuvremenu je isplivala informacija koja će zasigurno oduševiti sve navijače i pristalice Partizana. Naime, preminula Milka Džikić je neposredno pre smrti pomogla crno-belima u akciji otplate poreskog duga.

To je jasno vidljivo i na sajtu „Jedan Partizan imamo“ gde se mogu pogledati sve dosadašnje donacije koje su navijači Partizana uputili klubu za ovu namenu.

BOMBA! VRAĆA SE SAŠA ĐORĐEVIĆ?!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter