Izvor: informer.rs
13.05.2023 u 13:18
0

BOMBA! VRAĆA SE SAŠA ĐORĐEVIĆ?!

Proslavljeni srpski košarkaš i aktuelni selektor Kine, Aleksandar Saša Đorđević, mogao bi da se vrati u Bolonju i preuzme tamošnji Virtus.

Kao bomba odjeknula je vest da bi Serđo Skariolo mogao da napusti klupu kluba iz Bolonje i vrati se u NBA.

Italijanski mediji prenose da se Skariolo našao sa Masaijem Uđirijem, predsednikom Toronto Reptorsa kako bi razgovarali o eventuelnoj saradnji.

Odmah nakon toga povela se priča i o tome ko će zameniti italijanskog stručnjaka na klupi, a tri imena su u najužem izboru. Na listi želja je bivši trener te ekipe Saša Đorđević, kao i trener Bajerna Andrea Trinkijeri, odnosno šef struke Uniksa Velimir Perasović.

Kako navodi „Gazeta delo Sport“, prvi favorit je Trinkijeri ispred Đorđevića koji je trenirao tu ekipu od 2019. do 2021. godine i sa njima osvojio titulu koju su čekali 20 godina, kao i Ligu šampiona.

TRENER BARSE TVRDI! Partizan bi dobio Real da nije bilo tuče!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter