Izvor: dailymail
29.04.2024 u 22:24
0

Pali Instagram i Fejsbuk: Korisnici se sjatili na Maskov „X

Korisnici društvenih mreža "Instagram" i "Fejsbuk" prijavili su danas probleme sa aplikacijom i prijavljivanjem na naloge, a prekid se dogodio oko 14.00 časova po istočnoevropskom vremenu.

Instagram se suočava sa prekidima širom sveta, ostavljajući hiljade korisnika nemogućim da pristupe aplikaciji ili da se prijave na svoje naloge, prenosi Dejli mejl.

U SAD su korisnici u Njujorku, Los Anđelesu i Atlanti, Džordžija prijavili probleme.

Mnogi korisnici su se sjatili na „X“ nalog Ilona Maska ne bi li proverili da li i drugi korisnici imaju problema, a neki su prijavili da im je nalog suspendovan.

Kako piše Dejli mejl, Meta nije priznao prekid i još nije poznato šta je uzrok kvara.

Više od 1,500 Amerikanaca prijavilo je problem „DownDetector-u“. Izveštaji „DownDetector-a“ pokazuju da 62 odsto problema potiče od aplikacije, 28 odsto navodi vezu sa serverom, a 10 odsto korisnika reklo je da ne može da se prijavi.

Kada jedna platforma društvenih medija padne, korisnici imaju tendenciju da traže odgovore na drugoj – a to je obično Maskov „X“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter